Stichting die zich inzet voor een betere toekomst van kinderen in Suriname

Uw hulp

Uw bijdrage
Kinderen zijn de toekomst. Voor de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling van een kind is het essentieel dat zij goede voeding en goed onderwijs krijgen. De armoede binnen veel gezinnen in Suriname leidt er toe dat veel kinderen onvoldoende te eten krijgen. In het Surinaamse onderwijs zijn er op velerlei vlakken tekorten: van schoolboeken, schoolmeubilair tot zelfs veilige, goede schoollokalen.

Wie het werk van de Stichting Toekomstweg financieel of materieel wil steunen, kan dit doen op verschillende manieren. Met eenmalige of periodieke bijdragen, met een schenking bij notariële akte of met bijvoorbeeld schoolmateriaal.

Financiële bijdrage

Stichting Toekomstweg is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Geven aan een goed doel doet u natuurlijk om ons te helpen, maar kan fiscaal ook nog eens aantrekkelijk zijn.


Eenmalige bijdrage, hoe doet u dat?

U bent woonachtig in Nederland:

  • Maak uw gift over op rekeningnummer
  • NL 71 ABNA 0831346027
    t.n.v. Stichting Toekomstweg, Rotterdam

U bent woonachtig in Suriname:

  • Maak uw gift in EUR over op rekeningnummer DSB 65.94.387
    t.n.v. Stichting Fasco Toekomstweg, Paramaribo
  • Maak uw gift in SRD over op rekeningnummer DSB 65.94.336
    t.n.v. Stichting Fasco Toekomstweg, Paramaribo

Periodieke bijdrage
Indien u periodiek geld aan ons wilt overmaken, kunt u dit bij uw gift via uw eigen bank aangeven (bijv. maandelijks, per kwartaal). Daarnaast is er de mogelijkheid van een periodieke notariële schenking: deze is onder bepaalde voorwaarden fiscaal aantrekkelijker dan een of meer ‘gewone’ giften.

Materialen doneren

Veel materiaal dat voor ons overbodig lijkt kan in Suriname nog goed worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn leermiddelen, schrijfgerei, schoolmeubilair, speelgoed etcetera. Heeft u materiaal waarvan u denkt dat het in Suriname nog goed kan worden gebruikt?

Neem dan contact op met info@toekomstweg.nl

Voor bedrijven
Ondernemers met oog voor hun omgeving en de mensen in het bedrijf zijn er altijd geweest. Maar meer dan ooit wordt dit door bedrijven als onderdeel van hun core business gezien. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet alleen goed voor mens en milieu. Het kan ondernemers ook winst opleveren!
Een goede reputatie, een prettig werkklimaat en een gezonde bedrijfsvoering zorgen ervoor dat bedrijven innovatiever en productiever worden. MVO versterkt dus het imago en de concurrentiepositie van bedrijven.

MVO en de Stichting Toekomstweg
‘Partners’ noemt de Stichting Toekomstweg bedrijven, die zich uit oogpunt van maatschappelijk bewust ondernemerschap samen met het de Stichting Toekomstweg sterk maken voor een betere toekomst van de kinderen in Suriname. Betrokken, actieve partners zijn bijvoorbeeld Didacticum Groep, Didacticum Suriname en All-in-Solo.

Wilt u meer weten over MVO en de Stichting Toekomstweg en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op: info@toekomstweg.nl

Laat een bericht achter↑ Top