Opening kleuterschool in het nieuws:De Ware Tijd & Dagblad Suriname

Op 2 mei jongstleden is ook de nieuwe kleuterschool van de Moriaschool in Paramaribo feestelijk geopend! Er volgen spoedig fotos van deze feestelijke gebeurtenis, maar als kick-off alvast een voorproefje wat de kranten hierover te zeggen hadden.

De Ware Tijd: ‘Ook kleuters Moriaschool verblijd met nieuw gebouw’
Ook de kleuters van de Moriaschool hebben een nieuw, fris gebouw. Gisteren was de feestelijke opening en overdracht hiervan. De Moriaschool haalde het nieuws vanwege de ‘mensonterende situatie’ van de houten bouwval aan de Beekhuizenweg in Livorno. Aan die situatie kwam 19 oktober goeddeels een eind toen het nieuwe schoolgebouw aan de Slagbalstraat werd opgeleverd. >> lees meer

Dagblad Suriname: ‘Moriaschool krijgt extra lokalen’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top