Mede-oprichters van de stichting nemen afscheid

Mede-oprichters van het eerste uur, Willem van Wijk en Asha van Wijk-Bishoen, hebben aangegeven hun respectievelijke taken als voorzitter en penningmeester, neer te leggen. De stichting vindt het jammer dat Willem en Asha stoppen met hun werkzaamheden, maar respecteert hun besluit. Middels deze weg spreekt de stichting haar waardering en dank uit voor al het goede werk dat zij verzet hebben voor een betere toekomst van de kinderen in Suriname.

De vacatures die in het bestuur van de stichting zijn ontstaan, zullen de komende maanden worden ingevuld. Voorlopig zal Nila Verheij-Bishoen het voorzitterschap a.i. op zich nemen.

Ondertussen staat het werk van de stichting niet stil. Na de oplevering van de Moria School en de bijbehorende kleuterschool, is de stichting gestart met een eetproject voor de kinderen van Suriname. Tweemaal per week worden zo’n 300 kinderen momenteel voorzien van een warme maaltijd op school. De doelstelling is om 1200 kinderen op deze wijze te kunnen helpen. Ook is momenteel een volle container onderweg naar Suriname met o.a. meer schoolspullen en meubilair. Om vraag en aanbod ten behoeve van de stichting beter te kunnen ondersteunen, heeft Toekomstweg de site Project2Link.org overgenomen. Deze site gaan we integreren op onze website en zal dienst gaan doen als onze eigen “Toekomstweg marktplaats”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top