Charity Event met Robert Stevens bij golfbaan ‘The Dutch’

Gister heeft golf professional Robert Stevens voor Stichting Toekomstweg een super prestatie neergezet! In alle vroegte begon hij aan een sponsor evenement waarbij hij binnen één dag 100(!) holes zou lopen op golfbaan ‘The Dutch’ te Spijk. Het weer zat zeker het eerste deel van de dag niet mee, maar met een hoop aanmoediging en bijna zonder pauze zaten zo rond de klok van 15:00 alle holes erop en kon de bier-douche beginnen. Wat statistieken: 7.5u, 100 holes, 50 km (hard)lopen en golfen en uiteindelijk 10 birdies!

Al met al is er op de dag met behulp van gulle sponsoren een aanzienlijk bedrag binnen gehaald voor de stichting. Het geld zal worden ingezet voor opknapbeurten aan de scholen, voor nieuwe schoolspullen en natuurlijk ook voor het eetproject. Super bedankt iedereen voor deze mooie dag, en enorm bedankt Robert voor je sportieve inzet!

meer fotos in het album: Charity Event ‘The Dutch’ – 12-11-2018

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top